» » Визначено переможців FINANCE CUP 2014

Визначено переможців FINANCE CUP 2014

Дата: 11-09-2014, 17:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Енергійні, активні, впевнені та спортивні студенти факультету фінансів за підтримки ректора ТНЕУ проф. А.І. Крисоватого, в.о. декана факультету фінансів А.Я. Кізими та первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ взяли участь у турнірі з міні-футболу FINANCE CUP 2014.

 

Учасниками змагань було 6 команд факультету фінансів, серед яких збірні студентів першого, другого, третього, четвертого, п’ятого курсів, а також команда викладачів. 

 

На полі панувала хвилююча атмосфера та дух здорової конкуренції. Відчувався хороший настрій – як гравців, так і вболівальників, які прийшли підтримати свою команду. У нелегкій боротьбі переможців було визначено.

 

Перше місце виборола команда п'ятого курсу, вболівальники якої отримали звання найактивніших та отримали солодкий подарунок. Переможців нагороджено футбольним м’ячем.

 

На другому місці команда викладачів факультету фінансів,які склали неабияку конкуренцію студентам і показали чудову спортивну форму. 

 

Третє місце посіла команда 3 курсу. Варто відзначити чудову гру та волю до перемоги збірних першого, другого та четвертого курсів.

 

Вітаємо переможців та учасників турніру, що бережуть славні спортивні традиції факультету фінансів ТНЕУ.

 

Бурко Христина, студентка групи Ф-22