» » Відкриття фестивалю-конкурсу "Студентська ліра - 2014"

Відкриття фестивалю-конкурсу "Студентська ліра - 2014"

Дата: 30-10-2014, 10:30 | Автор: Відділ гуманітарної освіти і виховання

 28 жовтня розпочалося феєричне дійство «Студентська ліра – 2014». Ювілейний XXV фестиваль відкрив ректор університету, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий: «Мені надзвичайно приємно вітами усіх на святі творчості, молодості, краси та таланту. Я радий, що воно єднає нас  в одну велику університетську родину, про що свідчить переповнений зал. Також нас об’єднує непереборний дух патріотизму, який наповнює серця любов'ю до рідного краю, вірою в перемогу та щасливе майбутнє. Бажаю вам успіху і впевнений, що яким би не був результат конкурсу – кожен з вас найкращий!». 

 

Свій творчий талант, згуртованість,  оригінальність,  майстерність виконання демонстрували: команда №2 Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин імені Богдана Гаврилишина, команда факультету комп’ютерних  інформаційних  технологій, факультету аграрної економіки та менеджменту та факультету економіки і управління.

 

Оцінювало виступи компетентне журі:

– Олена Герасименко, автор та ведуча відомих телепроектів, журналіст, диктор телебачення;

– Надія Гураль, відома співачка, автор та виконавець власних пісень;

– Ростислав Фук, музикант, учасник відомого молодіжного гурту «Лос Колорадос»;

– Оксана Корзун, фіналістка фестивалю «Червона рута», співачка, артистка театру і кіно, ведуча шоу-програм;

– Василь Луців, хореограф, художній керівник народного ансамблю танцю «Пролісок».

  

Зі сцени ми  побачили мандрівних українських чумаків,  разом подорожували містами України, знайомились із юними патріотами, відчули запальний дух Майдану, переглянули репортаж на телеканалі «Україна today». На завершення чарівна ведуча, співачка Ірина Новомлинська презентувала зворушливу композицію, актуальну сьогодні, «Повертайся, солдате».

  

Член журі Олена Герасименко відзначила піднесений патріотичних дух студентів, їхній запал та творчість, побажала усім іншим факультетам, які виступатимуть 29 та 30 жовтня,  перейняти цю естафету емоцій. Чого й ми бажаємо усім учасникам!