» » Тиждень «Української писемності та мови»

Тиждень «Української писемності та мови»

Дата: 17-11-2014, 15:12 | Автор: Юрій Дзюла, викладач КЕПІТ ННІІОТ ТНЕУ, методист відділу гуманітарної освіти та виховання

Нещодавно в коледжі економіки, права та інформаційних технологій навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ завершився тиждень «Української писемності та мови», у рамках якого були проведені такі заходи: конкурс на кращу стінгазету «Сходинками красного письменства», студентська конференція «Тиждень української писемності та мови», конкурс читців та авторської поезії «З Україною в серці». 

 

Тиждень підтвердив думку, що студенти нашого університету – найталановитіші. Вони плекають у серцях любов до України, вміють демонструвати її у слові, пісні, почуттях.

 

Останній день тижня «Української писемності та мови» вдався на славу, адже у дивовижному плетиві поєдналися: пісня під акомпанемент гітари у виконанні студента першого курсу Олега Крушельницького, зворушливе художнє читання у виконанні першокурсників коледжу Тетяни Мірошниченко, Лілії Крисоватої та Ярослава Чарторинського, гумористичні замальовки у виконанні другокурсників Олександри Гордіци та Андрія Бісовського, авторська поезія уже відомого молодого таланту Романа Недзельського, рядки геніального Т. Шевченка у виконанні Валентини Заболотної та Олесі Бек, барвисте поетичне слово члена Національної спілки письменників України, головного редактора «Університетської думки ТНЕУ» Марії Баліцької, душевність мелодій дуету «Вишиванка» у складі Орести Мочули та Мирослави Бурик (відділ гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ).  

 

Нехай і надалі студенти нашого університету виявляють свою любов до України, беручи участь у подібних заходах, які розвивають особистість як в науковому, так і в творчому напрямах.