» » Як фінансисти на Андрія ворожили…

Як фінансисти на Андрія ворожили…

Дата: 16-12-2014, 16:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Поринути у феєрію народних святкувань мали чудову нагоду студенти та викладачі факультету фінансів. У ніч з 12 на 13 грудня фінансисти разом із професорсько-викладацьким колективом свого факультету провели Андріївські вечорниці

 

Дійство було по-справжньому родинним, захоплюючим та яскравим. Студенти із великим задоволенням розігрували театральні постановки, співали народні пісні та колядки, частували гостей стравами народної кухні, а також проводили й брали участь у різноманітних конкурсах та забавах. Справжньою «родзинкою» вечора були виступи молоді випускових кафедр факультету, які вирізнялися своєю самобутністю, оригінальністю та почуттям гумору.

 

Приємно, що гостями свята стали ректор університету доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий, а також перший проректор ТНЕУ, кандидат економічних наук, доцент Микола Іванович Шинкарик, які були не лише глядачами, а й активними учасниками вечорниць.

 

Студентський актив факультету фінансів висловлює щиру подяку адміністрації факультету за сприяння у проведенні вечорниць, а професорсько-викладацькому колективу – за виявлену колоритність та креативність.