Талант свій подарую Україні!

Дата: 13-05-2015, 15:53 | Автор:

 Шановні студенти та працівники університету! 15 травня 2015 року о 15.00 год. у Тернопільському національному економічному університеті відбудеться творчий звіт  художніх колективів та виконавців університету «Герої не вмирають!». Концертна програма буде присвячена патріотам  України, які захищають рідну землю на Сході країни.  Запрошуємо Вас до актової зали підтримати талановиту студентську молодь!

 

У рамках творчого звіту у виставковій залі ТНЕУ на конкурсній основі буде оцінюватися виставка декоративно-прикладного мистецтва університету «Талант свій подарую Україні», на якій будуть представлені вироби наших студентів та працівників.

 

Якщо Ви щиро вболіваєте за рідний університет і разом з усією університетською родиною прагнете гідно представити його у конкурсі, запрошуємо Вас долучитися до спільної справи. Можливо, саме Ваш виріб стане вирішальним в оцінюванні компетентним журі і принесе університету жадану перемогу.

 

Просимо подавати вироби, виготовлені власними руками, у відділ гуманітарної освіти та виховання (I корпус ТНЕУ, каб. № 2).