» » Студентський науковий центр кафедри обліку у виробничій сфері факультету обліку і аудиту налагоджує наукову співпрацю із учнями та вчителями загальноосвітніх шкіл міста Тернополя

Студентський науковий центр кафедри обліку у виробничій сфері факультету обліку і аудиту налагоджує наукову співпрацю із учнями та вчителями загальноосвітніх шкіл міста Тернополя

Дата: 15-03-2016, 15:34 | Автор: Редакційна колегія Вісника студентського наукового центру кафедри обліку у виробничій сфері

 За сприянням декана факультету обліку і аудиту, кандидата економічних наук,  доцента Панасюк В. М. та заступника начальника управління освіти і науки з наукової роботи Гайди Н. В., студенти кафедри обліку у виробничій сфері факультету обліку і аудиту провели семінар спільно із учнями та вчителями Тернопільських загальноосвітніх шкіл  на тему: «Соціально-економічні перспективи розвитку вітчизняної економіки та бухгалтерського обліку».
 
Захід відбувся 25 лютого 2016 року, за результатами якого підготовлено десятий випуск «Вісника студентського наукового центру кафедри обліку у виробничій сфері». До участі були подані статті:
 
– Директора, вчителів та учнів Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – економічний ліцей № 9 імені Іванни Блажкевич».  Зокрема, відмінник освіти, вчитель-методист директор Рибак Г. В. розкрив особливості формування та перспективи розвитку школи економічного профілю. Вчителем географії та економіки Водовіз О. В. проаналізовано специфіку організації економічної освіти у загальноосвітньому закладі з метою формування економічної культури. Вчитель географії та економіки Царик Л. С. розповіла про практичний економічний досвід, який вони отримали від Приватбанку. А учениця 10-Б класу  Головач Христина вміло та на високому рівні висвітлила значення економічної науки в житті випускників.
 
– Учні та вчителі ТЗОШ № 19. Учениця  11–А Брещайко Аліна, учні   10–Б класу Мудрий Олег і Ткачик Каріна та вчитель економіки                  Антонюк С. М. запропонували власне бачення розвитку економіки Тернопільської області з врахуванням соціально-економічної ситуації в країні.
 
– Учнів 11 класів ТЗОШ № 27.  Учениці 11–Б класів Брацюнь Тетяна, Чайківської Олени, Малевської Аліни висвітлили актуальні проблеми розвитку української національної економіки, здійснили їх оцінку та окреслили перспективи розвитку й характерні риси сучасного стану економіки  України. Вонс Тарас, учень 11–А класу, спрогнозував перспективи економічного зростання України.
 
22 березня 2016 року планується проведення чергового засідання Студентського наукового центру кафедри обліку у виробничій сфері.  До участі у заході будуть запрошені учні ТЗОШ, студенти та викладачі факультету обліку і аудиту.