» » Від натхнення до поступу з Юлею Савостіною та Андрієм Заблоцьким

Від натхнення до поступу з Юлею Савостіною та Андрієм Заблоцьким

Дата: 8-06-2016, 16:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дві унікальні особистості – дві актуальні теми для літніх роздумів! Тернопільська бізнес-школа радо запрошує усіх почерпнути літнього натхнення для успішного осіннього старту разом із Юлею Савостіною та Андрієм Заблоцьким, зустріч з якими відбудеться 10 червня о 16.00 год.
                                    
Юлія Савостіна – відома журналістка і блогер, яка працювала на телеканалах «Україна», «СТБ», «ICTV»,  «Кіно», «НТКУ»й агентстві Pillar PR, в журналах «Профіль», «Думка». З 2013 р. сенсом її життя стає  пошук усього, що #madeinUkraine. Нині Юлія Савостіна – організатор однойменних фестивалів, автор книги «У пошуках MadeinUkraine», консультант малого й середнього бізнесу, яка невтомно продовжує відкривати українських виробників українським покупцям. Юлія радо поділиться своїм досвідом про те «Як один блог змінив структуру споживання вітчизняних товарів та ввів моду на український мас-маркет»
 
Андрій Заблоцький – футуролог, політолог-міжнародник, спеціаліст з розвитку інформаційного суспільства, голова Асоціації Інтернет-реклами, модератор сайту петицій Президенту України.  З Андрієм кожен матиме можливість поспілкуємося на тему: «Технології і тренди, котрі змінять наш світ: дизайн майбутніх соціальних відносин, їх вплив на бізнес, політику, економіку».
 
Не пропустіть можливість, яку дарує Вам літо!
Вхід вільний. Місце проведення: бульвар Шевченка, 9, ауд. 23.