» » Компанія All Prices запрошує на стажування

Компанія All Prices запрошує на стажування

Дата: 28-09-2016, 14:37 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

Шановні студенти і випускники Тернопільського національного економічного університету! У рамках співпраці з Центром працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ команда компанії All Prices запрошує до себе пройти віддалене стажування.
 
All Prices є провідною пошуковою системою знижок і розпродажів. На сьогоднішній день компанія працює в трьох країнах. Зокрема, в Україні представлено більше півмільйона товарних позицій одягу, взуття та аксесуарів з 15 найбільших онлайн магазинів.
 
Компанія All Prices зростає й у зв'язку з цим її керівництво шукає молодих фахівців, які можуть допомогти сервісу All Prices https://allprices.com.ua вийти на якісно вищий рівень.
 
На даний момент відкриті віддалені стажування за такими напрямами:
молодший новинний редактор;
копірайтер / рерайтер;
адміністратор ресурсу;
помічник маркетолога;
тестувальник;
IT-спеціаліст
junior програміст.
 
Під час проходження стажування кожен зможе отримати досвід роботи з використанням знань, отриманих в університеті, а також поєднувати навчання у внз із практикою. У перспективі будуть відібрані талановиті та цілеспрямовані молоді люди.
 
Якщо ти молодий фахівець і у тебе є бажання навчатися, а також базові навики на одну з вищеперерахованих спеціалізацій, тоді надсилай своє резюме на адресу info@allprices.com.ua з позначкою стажування і ставай частиною віддаленої команди All Prices.
 
За додатковою інформацією звертайтесь у
Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:
вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус № 1)
тел. (0352) 47-58-64
е-mail: cpv@wunu.edu.ua