Тиждень правових знань у ТНЕУ

Дата: 30-09-2016, 16:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 3-7 жовтня 2016 р. у Тернопільському національному економічному університеті триватиме Тиждень правових знань. Зустрічі у рамках Тижня організовані колективом відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ. Повідомляємо до Вашої уваги програму заходів і запрошуємо усіх бажаючих долучитися до цікавих зустрічей.
 
План
 проведення тижня правових знань  в ТНЕУ
03.10.2016 р. — 07.10.2016 р.
 
1. Зустріч студентів ФОА, ФББ, КЕПІТ із доцентом ЮФ ТНЕУ, кандидатом юридичних наук, адвокатом Тарасом Цимбалістим «Становлення України як правової демократичної держави» (3 жовтня, «Світлиця», 14.30 год.).
 
2. Зустріч студентів ФКІТ, ЮФ і КЕПІТ із суддею Тернопільського окружного адміністративного суду Андрієм Жуком на тему: «Судова реформа в Україні» (4 жовтня, «Світлиця», 14.30 год.).
 
3. Зустріч студентів ФЕУ, ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина та КЕПІТ із інспекторами роти №3 батальйону УПП у м. Тернополі департаменту патрульної поліції лейтенантами поліції Миколою Гуменюком та Олександрою М’ялковською на тему: «Безпека на дорозі залежить від тебе» (5 жовтня, «Світлиця», 14.30 год.).
 
4. Зустріч студентів ФАЕМ і КЕПІТ з головою профспілкової організації студентів ТНЕУ Шевчуком Антоном Михайловичем на тему: «Структура, завдання профспілкової організації студентів ТНЕУ» та Плішком Іваном Володимировичем, директором студентського містечка ТНЕУ, «Права і обов`язки студентів, які проживають у гуртожитках» (6 жовтня, «Світлиця», 14.30 год.).
 
5. Зустріч студентів КЕПІТ і ФФ із начальником відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Марією Музикою на тему: «Безоплатна правова допомога» та начальником відділу реєстрації нормативно-правових актів Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Світланою Шуварівською на тему: «Державна реєстрація нормативно-правових актів» (7 жовтня, «Світлиця», 14.30 год.).
 
Детальнішу інформацію про проведення заходів можна дізнатись у відділі гуманітарної освіти та виховання: т. 47-58-59,  в. т. 11-118.