» » Як студенти КЕПІТ ТНЕУ Львовом гуляли

Як студенти КЕПІТ ТНЕУ Львовом гуляли

Дата: 25-10-2016, 12:24 | Автор: куратор групи ПРт-11 Кравчук М. Ю.

 З метою ознайомлення із «західною столицею», пам’ятниками історії та культури українського народу студенти КЕПІТ ТНЕУ 18 жовтня 2016 року приїхали на екскурсію у місто Львів. Подорож по Львова була професійно організована екскурсоводом, що надало можливість не пропустити жодних цікавих місць та отримати масу позитивних вражень і емоцій.
 
Знайомство з містом Лева розпочалося з оперного театру ім. С. Крушельницької, який вважається одним з найкрасивіших театрів Європи. Надалі, подолавши безліч сходинок і піднявшись на висоту 65,0 метрів над містом, студенти здійснили сходження на Львівську ратушу. Саме там, з висоти пташиного польоту, оглянули панораму старовинного міста.
 
Загалом,  усі визначні пам'ятки Львова зосереджені в центральній частині міста, тому студентам зручно було їх переглядати. Центральна вулиця міста найелегантніша і найпрестижніша у Львові. Студенти також побували на площі Ринок, яка з чотирьох сторін оточена 44 будинками (кам'яницями), різних за часом спорудження і стилем (ренесанс, бароко ін.). Відвідали копальню кави, Львівську майстерню шоколаду. Тут студенти не тільки поласувати, але й побачили процес приготування смачних виробів.
 
Крім смакоти всі мали можливість придбати сувеніри. Екскурсія завершилася в Італійському дворику, де студенти описали найцікавіші місця та поділилися позитивними враженнями.
 
Отже, зі стовідсотковою впевненістю можна сказати, що подорож до Львова вдалася!