» » Відбудеться воркшоп у рамках реалізації Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP)

Відбудеться воркшоп у рамках реалізації Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP)

Дата: 27-10-2016, 10:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках реалізації Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) 1 листопада 2016 року о 14.00 год. у залі засідань вченої ради ТНЕУ відбудеться воркшоп, тематика якого – академічна доброчесність, можливості розробки та впровадження Кодексу честі в університеті.
 
Учасниками зустрічі стануть тренери проекту (професори університету Ферфілд Кетрін Нантц та Девід Шмідт), представники American Councils, студенти, викладачі ТНЕУ.
 
У програмі заходу передбачено:
 
14.00-14.30 год. – зустріч представників Проекту з ректором ТНЕУ та представниками адміністрації університету – обговорення запланованих заходів у ТНЕУ, університетська сучасність в контексті академдоброчесності;
14.30-16.00 год. – воркшоп, проведений Кетрін Нантц і Девідом Шмідтом для студентів щодо академдоброчесності та можливості розробки та впровадження Кодексів честі в університеті – обговорення створення та механізмів впровадження Кодексів честі – роль студентів (учасники – 30 студентів університету).
 
Воркшоп проводитиметься англійською мовою з постійним асистуванням перекладача Марти Томахів, яка супроводжуватиме представників Проекту.
 
Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до зустрічі!