» » Ділова гра за участю студентів наукових гуртків кафедри податків та фіскальної політики

Ділова гра за участю студентів наукових гуртків кафедри податків та фіскальної політики

Дата: 28-10-2016, 12:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 жовтня 2016 року відбулося засідання англомовного гуртка кафедри податків та фіскальної політки «English Speaking Club – All About Finance» у формі ділової гри. На засідання були запрошені учасники наукового гуртка «Фіскальний аналітик», які активно долучилися до проведення цікавої і науково-пізнавальної гри.
 
Тематика гри стосувалася імпорту іноземних авто в Україну. Учасники гуртка виступили в таких ролях: покупця та продавця авто, транспортної компанії, працівників прикордонної та внутрішньої митниць та митного брокера.
 
У ході гри відбувалися торги за авто щодо ціни, знижок, гарантій. Працівники митниць перевіряли документи, необхідні для митного оформлення транспортних засобів, а транспортна компанія та митний брокер надавали послуги щодо транспортування та декларування транспортних засобів відповідно.
 
Упродовж зустрічі учасники ознайомилися з новаціями у митному й податковому законодавстві щодо митного оформлення транспортних засобів та їх оподаткування. Такі засідання дають можливість розвивати професійні навики та навики ділової комунікації англійською мовою, що в умовах євроінтеграційних прагнень нашої держави є цінним для молодих фахівців.
 
Модератори гуртків Луцик Анатолій Ігорович, Амбрик Лілія Петрівна та Ткачик Федір Петрович щиро дякують усім хто долучився та запрошують молодих науковців до подальшої участі в роботі наукових гуртків кафедри податків та фіскальної політики!