Бібліотеці ТНЕУ – 50!

Дата: 1-11-2016, 13:14 | Автор: Колектив Наукової бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ

 Безліч позитивних емоцій залишилося у працівників і гостей від святкування 50-річчя з дня заснування бібліотеки ТНЕУ. До слова,  днями їкнигозбірні присвоєно звання  на честь першого ректора університету Леоніда Каніщенка, тож тепер ми – Наукова бібліотека імені Леоніда Каніщенка Тернопільського національного економічного університету.
                                        
Найціннішими гостями на святі були колишні працівники – ті, котрі вершили історію книгозбірні на зорі її становлення. Теплі спогади колишнього директора бібліотеки Лідії Болеславівни Ізофатової дозволили на мить поринути у далекі часи, коли тільки формувався фонд. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто присвятив свої молоді роки праці нашому навчальному закладу.
 
До вітальних слів долучилися проректор з наукової роботи д.е.н., проф. З.-М. В. Задорожний, зав. кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства  д. іст. н., проф. О. Є. Гомотюк, директори бібліотек вищих навчальних закладів м. Тернополя та Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки.
 
За  сумлінну, самовіддану, плідну працю, значущий внесок у становлення і розвиток вищого навчального закладу працівників бібліотеки нагороджено грамотами та подяками.
 
Упродовж урочистого дійства лунали пісні у виконанні Тетяни Шарган, солістки гурту «Кралечки» Роксолани Залізняк та студентів вузу.