» » Відбулася відкрита лекція для студентів юридичного факультету ТНЕУ

Відбулася відкрита лекція для студентів юридичного факультету ТНЕУ

Дата: 1-11-2016, 13:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 жовтня 2016 р. у рамках вивчення дисципліни «Правові інституції України» доцент кафедри кримінального права та процесу к.ю.н. Наталія Олегівна Чудик прочитала відкриту лекцію на тему: «Правовий статус Національної поліції України» для студентів першого курсу юридичного факультету.
                              
Заняття відбулося за участі декана юридичного  факультету к.ю.н. С. В. Банаха, завідувача кафедри кримінального права та процесу к.ю.н., доц. Н. З. Рогатинської, професорсько-викладацького колективу, директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області Ірини Хондогій, працівників управління патрульної поліції Тернополя Гнатюк Христини та Ракочого Ігоря, що дало можливість студентам поєднати теоретичні знання з їх практичним застосуванням.
 
Під час зустрічі, упродовж якої панувала дружня атмосфера, лектор ознайомила студентів з основними поняттями, повноваженнями та принципами діяльності Національної поліції України
 
Особливу зацікавленість у студентів викликала інформація щодо процесу відбору поліцейських в Тернопільській області. Завдяки компетентності працівників поліції, студентам було легко засвоїти інформацію, оскільки вона була змістовною і безпосередньо пов’язаною з їх науковими інтересами.
 
На завершення гості відповіли на запитання, які виникли у ході зустрічі, а також гостинно запросили усіх бажаючих студентів до проходження навчально-виробничої практики у даній структурі, обіцяючи при цьому поглибити не тільки теоретичні знання, а й навчитися застосовувати їх у правоохоронній сфері.