» » Атмосферна подорож до міста Лева студентів спеціальності «Туризм» ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Атмосферна подорож до міста Лева студентів спеціальності «Туризм» ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Дата: 1-11-2016, 14:11 | Автор:

У багатьох Львів викликає асоціації із старовинними вуличками, таємничими історіями та запахом кави та шоколаду. Тут кожен дворик, кожен будинок та кожна вулиця дихають власними, неповторними легендами, які тягнуться ще з часів Середньовіччя.
 14 жовтня з ініціативи викладачів кафедри міжнародного бізнесу і туризму, а саме Ткач Уляни Володимирівни, Гугул Оксани Ярославівни та Гарбери Ольги Євгенівни студенти Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина вкотре відвідали це надзвичайне місто.
  Студенти групи Т-41 та Т-42 мали змогу не лише ознайомитись із культурними та історичними пам’ятками Львова, але й удосконалити свої професійні навички та спробувати себе у ролі екскурсоводів. Мандрівники відвідали знамениту Площу Ринок, прогулялись Вірменською вулицею, побачили величний Львівський оперний театр, поринули у духовне життя Львова та відвідали Домініканський собор, повернулись у XIX століття, почувши розповідь про величний  Палац графів Потоцьких. 
  Студенти спеціальності «Туризм» цікаво та вміло розповіли не лише про історію міста, легенди Львова, значення кожного із храмів та церков, а також про незвичні та концептуальні заклади ресторанного господарства міста Львова, зокрема «Гасова лямпа», «Дім легенд», «Копальня кави», «Львівська майстерня шоколаду», «Галицько – жидівська кнайпа» та «Криївка» – усе це, лише мала частина захоплюючої розповіді про Львів.
Важливою частиною цієї поїздки було «XI Національне Свято Шоколаду» – найсолодше свято України, що відбувалося у Львівському палаці мистецтв. Це дійство зібрало найкращих виробників шоколаду з усіх областей. Кожен гість мав змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє.
 Подорож залишила спогади ще на довгий час. Вона була наповнена надзвичайними враженнями, позитивними емоціями та смаком шоколаду.
Фотозвіт: