» » «Підкорюй найвищі вершини разом з нами»

«Підкорюй найвищі вершини разом з нами»

Дата: 3-11-2016, 13:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого листопада на базі юридичного факультету ТНЕУ відбулася презентація Тернопільського осередку Ліги студентів Асоціації правників України «Підкорюй найвищі вершини разом з нами». Зустріч виявилася надзвичайно привітною і душевною, позаяк до лав Ліги студентів АПУ приєднається ще більше активних та цілеспрямованих студентів .
 
Презентацію організували: Софія Копча – голова Тернопільського осередку Ліги студентів АПУ, студентка 3-го курсу юридичного факультету, Назар Гданський – студент 4-го курсу юридичного факультету, Вікторія Савончак – студентка 3-го курсу юридичного факультету. Вони розповіли про мету і цілі діяльності Ліги студентів АПУ. Також висвітлили переваги членства в Лізі: спілкування з провідними практикуючими юристами України; участь в різних семінарах, конференціях, круглих столах; стажування; особистий і професійний ріст; нові друзі по всій Україні.
 
Враження від презентації у всіх були приємними, студенти ставили багато запитань, виявили неабияку зацікавленість у заходах Ліги. Несподіваним сюрпризом було вручення усім учасникам дійства корисних подарунків – словників та вісників.
 
Щиро сподіваємося, що такі зустрічі стануть доброю традицією на юридичному факультеті ТНЕУ!