» » Презентація молодіжних проектів для студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Презентація молодіжних проектів для студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Дата: 8-11-2016, 12:24 | Автор:

  1 листопада 2016 року міжнародний тренінг-центр Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ у співпраці з Обласним молодіжним центром праці організували зустріч з студентами інституту. Під час зустрічі обговорювалися питання працевлаштування молоді, а саме розглядалися можливості тимчасової зайнятості студентів. Модератор зустрічі, директор Обласного молодіжного центру праці, Ірина Яремчук наголошувала на важливості отримання першого досвіду працевлаштування ще з студентської лави, що може включати участь у роботі громадських організацій, волонтерську діяльність та інше.
  Особливу увагу привернув проект "Лабораторія молодіжних проектів”, який стартував цієї осені та розрахований на активну молодь Тернополя. Це проект для членів молодіжних громадських організацій, ініціативних груп та просто активних молодих людей, які хочуть покращити свої знання та отримати практичні навики з проектного менеджменту та маркетингу. Тренінгова програма охоплює тематику планування проектів, складання бюджету, фандрейзинг, командотворення, маркетингову стратегію, організаційний брендинг та інші, не менш важливі аспекти. Працюючи в групах, учасники тренінгів планують розробити 5 нових проектів для міста Тернополя. Крім того, в рамках проекту буде створено молодіжний ресурсний сайт, обладнаний навчальними відео й ресурсами, якими учасники можуть поділитися зі своїми організаціями та партнерами по всій Україні .
  Дану ініціативу реалізовують громадські організації "АТОМ”, "Молода Просвіта” та "Спілка української молоді” спільно з Молодіжним центром праці. Фінансування заходів здійснюють Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Корпус Миру.
  Студенти отримали не тільки відповіді на всі питання, що виникали в ході зустрічі, а й почули багато корисної інформації щодо можливостей працевлаштування.
Фотозвіт: