» » Тиждень фінансової грамотності! ДЕНЬ 7 – «Бути фінансово грамотним – це здорово і весело!»

Тиждень фінансової грамотності! ДЕНЬ 7 – «Бути фінансово грамотним – це здорово і весело!»

Дата: 8-11-2016, 15:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ось і підійшов до завершення Тиждень фінансової грамотності, який уже вдруге проводився викладачами кафедри фінансів ім. С. І.Юрія в Тернопільському національному економічному університеті за участю студентів факультету фінансів ТНЕУ та студентів Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола. Тиждень був насичений різноманітними подіями: це і благодійний ярмарок, який дозволив зробити приємні подарунки діткам, які залишилися без батьківської турботи; це і круглий  стіл, і семінар-практикум, і відкрита лекція, на яких відбулися обговорення актуальних проблем фінансової теорії і практики; це і різноманітні ігри та квести, такі як «Cash-flow», «Що? Де? МВФКВ?» та інші цікаві і пізнавальні заходи.
 
А розпочався останній день Тижня фінансової грамотності під гаслом «Ми – фінанси!Ми – найсильніші!»фінансовою руханкою. Викладачі та студенти на чолі з деканом факультету фінансів А. Я.Кізимою та завідувачем кафедри фінансів ім. С.І. Юрія О. П. Кириленко розпочали свій ранок з бадьорим настроєм веселою зарядкою біля озера у парку ім. Т. Г. Шевченка. Катання на велосипеді, фізичні вправи, заняття на тренажерах і веселий настрій  – що може бути кращим для початку нового дня? Об’єднавшись у руханці, студенти і викладачі вкотре довели свою активність та єдність!
 
Завершився Тиждень фінансової грамотності підведенням підсумків у неформальній атмосфері за горнятком запашної кави. Своїми враженнями, побажаннями і планами на майбутнє ділилися викладачі і студенти факультету фінансів.
 
А й справді: бути фінансово грамотним – це не лише престижно, необхідно, цікаво і солодко, але й здорово та весело!
 
МИ ФІНАНСОВО ГРАМОТНІ!
МИ ФОРМУЄМО МЕЙНСТРИМ!
#ТИЖДЕНЬФІНАНСОВОЇГРАМОТНОСТІ2.0