» » Тиждень фінансової грамотності! День 5 – Круглий стіл на тему: «Мотиви і загрози для населення на ринку банківських послуг»

Тиждень фінансової грамотності! День 5 – Круглий стіл на тему: «Мотиви і загрози для населення на ринку банківських послуг»

Дата: 8-11-2016, 16:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи членів студентського наукового гуртка кафедри фінансів імені С.І. Юрія «Фінансова просвіта/ Financial education» четвертого листопада 2016 року відбувся  круглий стіл на тему: «Мотиви і загрози для населення на ринку банківських послуг».
 
До участі у заході долучилися члени студентських наукових гуртків кафедр банківського менеджменту і обліку «Банківський менеджер» та кафедри банківської справи «Банківський аналітик» і «Грошова парадигма».
 
Гостями круглого столу були: Соляр Ярослав Володимирович, директор філії Тернопільського обласного управління ПАТ Державний ощадний банк України, Ігнатов Юрій Олександрович, керівник відділення «Дружба» ПАТ КБ ПРИВАТБАНК, Піпко Олександра Степанівна, головний економіст ліквідаційної комісії банку «Хрещатик».
 
Також до участі у заході долучилися: декан факультету фінансів, к.е.н., доц. А.Я. Кізима,  завідувач кафедри фінансів ім. С.І. Юрія  д.е.н., проф. О.П. Кириленко, координатор заходів щодо поширення фінансової грамотності, д.е.н., проф. Кізима Т.О., координатор круглого столу к.е.н., доц. Коваль С.Л., викладачі кафедри фінансів імені С.І. Юрія, кафедри банківського менеджменту і обліку.
 
Цікавим для учасників круглого столу був виступ Ярослава Володимировича Соляра про новітні банківські послуги, які пропонує ПАТ Державний ощадний банк України  для дистанційного обслуговування клієнтів.
 
У жваву дискусію перетворився виступ Юрія Олександровича Ігнатова, який розповів про широкий спектр інноваційних послуг ПриватБанку, які можуть надаватися при наявності смартфону у клієнтів банку. Студенти та викладачі отримали відповіді на всі поставлені питання.
 
Зацікавлення присутніх викликав виступ Олександри Степанівни Піпко, яка розповіла як уникнути ризиків вкладникам  вітчизняних банків.
 
Змістовні виступи про сучасний стан та проблеми вітчизняних банків, мотиви та ризики для населення на ринку банківських послуг презентували студенти факультету фінансів та факультету банківського бізнесу: Олена Євсеєнко, Галина Дмитрів, Ігор Масний, Оксана Кушнір, Дана Кривецька, Валя Биць, Максим Григор’єв, Віталій Слободян.
 
На завершення круглого столу Тетяна Олексіївна Кізима підкреслила необхідність продовження роботи, спрямованої на поширення фінансової грамотності серед населення.
 
МИ ФІНАНСОВО ГРАМОТНІ!
МИ ФОРМУЄМО МЕЙНСТРИМ!
#ТИЖДЕНЬФІНАНСОВОЇГРАМОТНОСТІ2.0