Інтелектуальна гра «CASH FLOW»

Дата: 9-11-2016, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П’ятого листопада в рамках відзначення Тижня фінансової грамотності відбувся один із надзвичайно цікавих заходів, а саме інтелектуальна гра «Cash Flow», розроблена всесвітньо відомим фінансовим експертом Робертом Кійосакі. Ініціював захід доцент кафедри фінансів імені С. І. Юрія Письменний Віталій Валерійович, а провів інтелектуальну гру студент групи ФДГм-21 Малий Анатолій.
 
Бажаючих спробувати свої сили було багато, однак за правилами гри взяли участь у ній шість учасників, а саме члени студентського наукового гуртка «Finantial education / Фінансова просвіта» Сівак Зоряна (гр. Ф-31) та Скобляк Тетяна (гр. Ф-31)(Ф-31)ч Тарас (ФСГ-31).евична, а також Булавинець Яна Ф-31)гри взяли участь 6 учасників: члени наукового гуртка ", а також Булавинець Яна (гр. Ф-31), Слічнюк Катя (гр. ФСГ-31), Олексишин Аня (гр. ФСГ-31) та Майкович Тарас (гр. ФСГ-31). Причому усі учасники гри – це команда «Royal Band», яка перемогла на брейн-рингу, організованому викладачами кафедри фінансів імені С. І. Юрія серед студентів третього курсу факультету фінансів. Тому можливість взяти участь у грі стала прекрасною нагородою.
 
Гра «Cash Flow» орієнтована на фінансово грамотних людей та створена для того, аби вони такими ставали. Грати в цю гру не просто, однак надзвичайно цікаво (учасники й не помітили, як промайнули три години). Адже потрібно постійно думати, як розпорядитися коштами, куди і на що їх спрямувати. Гра побудована на основних посилах Роберта Кійосакі, а саме накопиченні інвестицій та інвестуванні, як найприбутковіших видах діяльності, яка не оподатковується (зокрема, в США). Усі дії учасників спрямовані на збільшення статтей пасивних доходів, які в ідеалі мають бути більшими за сукупні витрати. Переможцем у грі стає той, хто має достатньо коштів для здійснення своєї мрії, яку кожен учасник обирав для себе на початку гри. У цьому є великий сенс, тому що часто ми заробляємо гроші для того, щоб вони просто були, забуваючи про хорошу, реальну мету.
 
Гра «Cash Flow» містить багато цікавих нюансів, про які учасники довідалися лише наприкінці. Відтак у всіх виникло бажання ще неодноразово зіграти у цю захоплюючу гру.
 
Веселі жарти, несподівані ходи, грамотно вибудовані інвестиційні стратегії, дружня атмосфера, яка панувала упродовж заході – усе це створило незабутні враження і неймовірне задоволення від цікаво та інтелектуально проведеного часу.