» » 9 листопада – День української писемності та мови!

9 листопада – День української писемності та мови!

Дата: 9-11-2016, 09:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановний професорсько-викладацький колективе кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства! Щиро й сердечно вітаю Вас із святом – Днем української писемності та мови, який єднає усіх, хто відкриває перед молоддю чарівність українського слова й прищеплює любов до різної мови. Прагнення ділитися знаннями, мудрістю, плекати культуру і духовність студентства заслуговує на повагу та вдячність. Ваш професіоналізм, громадянська позиція та уважне ставлення до своїх вихованці безцінні. Саме від Вашої педагогічної майстерності залежить професійне становлення і життєва позиція наших студентів.
 
Студенти – це майбутнє нашої держави. Це покоління активних, завзятих, талановитих і свідомих громадян України. Тому Ваша праця є неоціненною! У складних умовах сьогодення виконання  професійного обов’язку є непростим. Однак, невимовно тішить те, що Ви продовжуєте невпинно сіяти зерна грамотності, особливостей української писемності на університетській ниві науки й не відступаєте від свого покликання. 
 
У день цього прекрасного свята дякую Вам за відповідальне служіння обраній справі, невпинний творчий пошук, самовідданість та життєву мудрість.
 
Бажаю Вам міцного здоров'я, життєвої сили, особистого щастя і родинного тепла. Хай Вас ніколи не залишають рішучість і оптимізм, завзяття і удача, а професійний досвід, глибоке розуміння своєї справи будуть завжди поруч в усіх починаннях. Хай найвищою нагородою для Вас буде людська шана і подяка!
 
 
 
Зі святковою шанобливістю
ректор ТНЕУ                                                                                 А.І. Крисоватий