» » Шановні студенти Тернопільського національного економічного університету!

Шановні студенти Тернопільського національного економічного університету!

Дата: 9-11-2016, 13:38 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 Для сприяння Вашому працевлаштуванню та збереженню зв’язків між поколіннями випускників у Тернопільському національному економічному університеті створений та функціонує  структурний підрозділ – Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками. Це один із перших підрозділів з сприяння працевлаштуванню студентів і випускників, заснованих у вищих навчальних закладах України. Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками має 20-річний досвід роботи з пошуку, розробки та впровадження у практику новітніх підходів із сприяння працевлаштуванню студентів і співпраці з випускниками.
 
У 1999 році запроваджено новий напрям працевлаштування студентської молоді нашого вищого навчального закладу – вторинна зайнятість (робота на підприємствах різних форм власності у вільний від навчання час на період відпусток основного персоналу та упродовж року). З того часу саме цей напрям діяльності Центру не втрачає актуальності і залишається корисним для студентів. І це не випадково, адже вторинна зайнятість – це можливість отримати професійний досвід, будучи ще студентом внз, вдосконалити особисті якості (робота в команді, комунікабельність, лідерство та ін.), сформувати базу професійних контактів, а також підвищити рівень своїх доходів. Сьогодні у Центрі працевлаштування та зв’язків з випускниками функціонує електронна інформаційна база підприємств, установ та організацій, систематично оновлюється інформація про вакансії на сайті університету та сторінках соціальних мереж.
 
Шановні студенти, якщо Ви зацікавлені у вторинній зайнятості, пропонуємо Вам заповнити анкету і надіслати на електронну пошту cpv@wunu.edu.ua або принести в Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками. Його працівники інформуватимуть Вас про вакансії.
 
Адреса Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:
вул. Львівська, 11, оф. 1106 (корпус № 1 ТНЕУ), м. Тернопіль, 46020,
тел.(0352) 47-58-64,
е-mail: cpv@wunu.edu.ua



Анкета
Завантажити Переглянути онлайн