» » Студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина інспектували першу екологічну броварню в Тернополі!

Студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина інспектували першу екологічну броварню в Тернополі!

Дата: 14-11-2016, 10:30 | Автор:

Секрет успіху Тернопільської броварні «Ковчег» спробували розгадати студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ груп Т-31 та МАУБ-41 в рамках тренінгу зі спеціальності, який відбувся 10 листопада 2016 року. Ініціаторами заходу були доценти кафедри міжнародного бізнесу і туризм: к.е.н. М.Б. Нагара, к.е.н. О.Я. Гугул, к.е.н. В.І. Охота, к.і.н. М.М. Корман. 
 Студенти з великим задоволенням відгукнулись на пропозицію ознайомитись із функціонуванням закладу «зсередини», побачити на практиці застосування інструментів менеджменту і маркетингу, визначити та обговорити переваги і недоліки управлінської системи ресторану «Ковчег».
 Захоплюючу екскурсію закладом провели студентам, показали безліч безцінних музейних експонатів, що прикрашають не лише зали ресторану, а й прилеглу територію, а також продемонстрували унікальну технологію виробництва екологічно чистого хмільного напою. До слова, в процесі виробництва використовується новітнє обладнання, що забезпечує правильну технологію пивоваріння. 
 Студенти дізналися, що «Ковчег» – ексклюзивна броварня у Тернополі, що варить пиво з якісного німецького солоду Pilsner, Munchen та Carafa за чеською технологією. Пиво у «Ковчезі» не фільтроване та не проходить стадії пастеризації. «Ковчег» – єдиний у світі ресторан-пивоварня у формі корабля. Він частково забезпечений своїми джерелами енергії за рахунок використання сонячних батарей та створений за старовинними технологіями будівництва. Це окраса паркової зони в органічному поєднанні з навколишнім природним ландшафтом. Матеріали, використані під час створення ковчега-броварні, переважно натурального походження. «Ковчег» це сімейний ресторан, який має найбільшу в Україні кількість топіарів (величезних фігур тварин з квітів та рослин – справжніх витворів ландшафтного мистецтва).
 Студенти груп Т-31 та МАУБ-41 отримали масу позитивних емоцій та безліч фото на згадку, адже ознайомились з місцем народження пива, дізналися багато цікавих фактів з історії цього стародавнього напою, побачили як поєднуються давні традиції та найсучасніші технології.
Автор: Ольга Тарадай, староста групи Т-31
Фотозвіт: