» » Студенти ФЕУ відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Студенти ФЕУ відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Дата: 14-11-2016, 12:37 | Автор: студентка групи УПЕП – 42 – Хрустальова Юлія

В рамках вивчення прикладних аспектів дисципліни «Управління персоналом» (керівники курсу доценти Ольга Петрівна Дяків та Світлана Анатоліївна Прохоровська) студенти 4 курсу  фахового спрямування «Управління персоналом та економіка праці» ТНЕУ 9 листопада 2016 року  відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна».
ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» є виробником кабельно-провідникової продукції для концерну «Golf 7» «AudiA4». Засновником даного підприємства є японська компанія «СумітомоЕлектрік» (Sumitomo Electric Bordnetze) – провідний світовий виробник кабельної продукції.
ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів. А завдяки вдалій кадровій політиці підприємство стало одним з найбільших роботодавців Тернопілля, яке на сьогодні є одним з провідних на національному ринку підприємств з іноземним капіталом, яке виготовляє кабельно-провідникову продукцію для автомобілів.
Станом на сьогодні, на підприємстві сумлінно працюють понад три з половиною тисячі робітників, кожен з яких є «частинкою механізму»,  виконує свою роботу на усі 100%. Працьовитий, цілеспрямований колектив підприємства ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» є невід'ємною складовою успішності досить молодого підприємства.
 Перед початком екскурсії пані Наталя – інженер  з охорони праці, провела інструктаж з техніки безпеки.  Після цього спеціаліст з професійного навчання – Андрій Оріховський ознайомив студентів із філософією та корпоративною політикою підприємства, процесом виробництва продукції, ефективністю організації та нормування праці, компенсаційною політикою, системою найму та навчання персоналу.
Відвідавши ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» студенти отримали інформацію про можливості проходження виробничої та переддипломної практики у відділі персоналу, а також перспективи працевлаштування після завершення навчання та набуття статусу кваліфікованих фахівців.