» » Cтуденти магістерської програми «Міжнародний облік» відвідали Тернопільську торгово-промислову палату

Cтуденти магістерської програми «Міжнародний облік» відвідали Тернопільську торгово-промислову палату

Дата: 14-11-2016, 17:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

10 листопада 2016 року студенти магістерської програми «Міжнародний облік» факультету обліку і аудиту разом зі своїм куратором, доцентом кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг Мельник Н.Г., відвідали Тернопільську торгово-промислову палату.
Під час екскурсії віце-президент Тернопільської торгово-промислової палати Копестинський Тарас Йосипович ознайомив студентів з історією розвитку Тернопільської торгово-промислової палати, яка бере свій початок ще з 1954 року. З часу здобуття незалежності України діяльність Тернопільської торгово-промислової палати спрямована на створення сприятливих умов розвитку підприємництва та зовнішньоекономічних зв’язків в області, експорту українських товарів, наданню практичної допомоги підприємцям у проведені торговельно-економічних операцій на внутрішньому та зовнішньому ринках, пошуку ділових партнерів та інвесторів як в регіоні своєї діяльності, так і за її межами.
Палата взаємодіє з органами законодавчої та виконавчої влади, торгово-промисловими палатами України, посольствами, торговими представництвами, членами палати, підприємствами і організаціями регіону.
На даний час членами Тернопільської торгово-промислової палати є понад 200 провідних підприємств області.
Найважливіші завдання, над якими працює палата, це - сприяння розвитку народного господарства та економіки регіону, створення сприятливих умов для підприємницької діяльності та підвищення її ефективності, сприяння у пошуку ділових партнерів та інвесторів, розвиткові зовнішньоекономічних зв'язків, довідково-інформаційне і консультаційне забезпечення cуб'єктів підприємницької діяльності.