» » «Особливості фінансово-господарської діяльності підприємств теплоенергетики на прикладі КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго»

«Особливості фінансово-господарської діяльності підприємств теплоенергетики на прикладі КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго»

Дата: 15-11-2016, 16:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 листопада 2016 р. на базі КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» відбувся науково-практичний семінар на тему: «Особливості фінансово-господарської діяльності підприємств теплоенергетики на прикладі КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго», організований доцентом кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування Перевознюк В. В.
 
До наукового заходу долучилися доценти кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування В. В. Костецький, Н. П. Лубкей, В. В. Перевознюк, заступник директора КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» з економіки Онишків Володимир Ростиславович, заступник директора КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» з фінансової діяльності Біскупська Наталія Володимирівна та студенти 3-го і 5-го курсів факультету фінансів.
 
Упродовж зустрічі учасники семінару розглянули актуальні питання фінансово-господарської діяльності КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго», серед них: законодавчу основу функціонування підприємства, особливості державного регулювання, порядок формування тарифів, особливості державної фінансової підтримки населення щодо оплати вартості послуг з теплопостачання та інші.
 
Під час обговорення важливих питань функціонування КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» присутні студенти і викладачі жваво ставили запитання практикам, що підтверджує інтерес до цієї сфери локальних природних монополій, а відтак – актуальність проведення даного заходу. Потрібно відзначити професіоналізм працівників КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго», які на високому фаховому рівні роз’яснили особливості фінансово-господарської діяльності підприємства, виокремили її проблеми та шляхи вирішення. Загалом захід був дуже змістовним і цікавим, а рівень його організації – високим, що є результатом належних знань, навиків і досвіду Онишківа Володимира Ростиславовича та Біскупської Наталії Володимирівни.
 
Підсумовуючи роботу учасників науково-практичного семінару, викладачі кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ висловили вдячність Онишківу Володимиру Ростиславовичу та Біскупській Наталії Володимирівні за ґрунтовні доповіді, відповіді, влучні зауваження та поради щодо фінансово-господарської діяльності підприємства.