» » Делегація ТНЕУ відвідала м. Попасна (Луганська область)

Делегація ТНЕУ відвідала м. Попасна (Луганська область)

Дата: 16-11-2016, 12:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи та підтримки ректора ТНЕУ проф. Крисоватого Андрія Ігоровича та полковника Бугая Івана Тарасовича представники Тернопільського національного економічного університету – декан факультету фінансів Кізима Андрій Ярославович, заступник директора ННІІОТ Грицьків Андрій Васильович, заступник декана факультету фінансів Маршалок Тарас Ярославович та голова профкому працівників факультету фінансів Машко Андрій Іванович з волонтерською та просвітницькою метою відвідали м. Попасна Луганської області.
                                             
У ході поїздки відбулася робоча зустріч з мером Попасної Онищенком Юрієм Івановичом, під час якої науковці вручили лист від ректора ТНЕУ стосовно відвідування дітей старшого шкільного віку м. Тернопіль під час зимових канікул.
 
Упродовж поїздки делегація відвідала школу та садочок, де відбулася зустріч з школярами та адміністрацією закладів. Дітям було вручено цінні подарунки від ректора, солодощі, іграшки та одяг. По при війну атмосфера в школі панувала надзвичайно затишна і родинна. Школярі зустріли Тернополян у вишиванках, тим самим ще раз підтвердили гасло «Схід – це Україна». З вітальним словом виступив декан факультету фінансів Кізима А. Я., підкресливши важливість таких зустрічей та наголосив на необхідності підтримки жителів Сходу України.