» » Василь Лопух прочитав лекції для університетської спільноти ТНЕУ

Василь Лопух прочитав лекції для університетської спільноти ТНЕУ

Дата: 16-11-2016, 13:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У понеділок, 14 листопада, до Тернопільського національного економічного університету завітав кандидат економічних наук, доцент Василь Лопух. Уродженець м. Заліщики зараз проживає у Нью-Йорку і є дійсним членом Наукового товариства ім. Т. Шевченка в Америці. Зустріч з науковцем відбулася з ініціативи адміністрації Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ.
 
Професорсько-викладацький колектив, працівники, студенти мали нагоду стати учасниками відкритих лекцій «Український етнос, як складова частина населення США» та «Соціальний захист населення США: форми, структура і функціонування». Активними слухачами була молодь спеціальностей «Документознавство та інформаційна діяльність», «Соціальна робота», а також Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ.
 
Представила гостя директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, доктор економічних наук, професор Оксана Миронівна Десятнюк, запросивши усіх присутніх до діалогу.
 
Студенти з цікавістю слухали п. Василя, викладачі та працівники університету ставили запитання, на які отримували вичерпні відповіді.
 
Зустріч виявилася не тільки цікавою, а й корисною для університетської спільноти, адже стала чудовою нагодою поспілкуватися з непересічною особистістю.
 
Дякуємо п. Василю Лопуху за змістовний візит й очікуємо нових зустрічей.