» » Запрошуємо на безкоштовне вивчення англійської мови в онлайн-режимі на платформі «Lingva.Skills»

Запрошуємо на безкоштовне вивчення англійської мови в онлайн-режимі на платформі «Lingva.Skills»

Дата: 22-11-2016, 17:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 листопада 2016 року відбулася науково-практична конференція на тему: «Концепція змішаного навчання (Blended Learning) іноземних мов з використанням онлайн-платформи «Lingva.Skills» для фахівців з мовної підготовки вищих навчальних закладів» на базі Інституту післядипломної  освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка у рамках реалізації Меморандуму про співпрацю щодо Соціального проекту «Lingva.Skills» між Міністерством  освіти і науки України  та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти. Тернопільський національний економічний університет представляла директор Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов ННІІОТ доц. Лужецька О. Б.
 
Lingva.Skills – це єдина в Україні національна безкоштовна інноваційна онлайн-система, яка дозволить якісно вивчити англійську мову відповідно до Європейських рекомендацій з мовної освіти (рівні А1–В1) завдяки унікальній та ефективній авторській методиці навчання.
 
Завдяки цій платформі Вам пропонується:
-          гнучкий графік занять (кожний користувач сам обирає, коли виконувати вправи);
-          можливість навчання  з нульового рівня;
-          зворотній зв'язок (цілодобовий контакт із користувачами завдяки онлайн-чату, який передбачений цією технологією);
-          достатньо  лише 15-30 хвилин на день для помітного результату вже через 30 днів;
-          навчання безкоштовне.
 
Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ННІІОТ запрошує учнів, студентів, освітян, держслужбовців на безкоштовне вивчення англійської мови в онлайн-режимі на платформі  «Lingva.Skills»!
 
Охочих навчатися просимо зареєструватися  до 12 грудня  2016 р. за електронною адресою: centrinozmov@wunu.edu.ua (Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ННІІОТ) з позначкою «навчання з використанням онлайн-платформи «Lingva.Skills», вказавши прізвище, ім’я, по-батькові українською мовою та e-mail.
 
Усім, хто успішно завершить навчання на курсах, буде видано відповідні сертифікати.