«ФЕУ–БІЗНЕС–2016»

Дата: 23-11-2016, 13:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи доцентів кафедри менеджменту та публічного управління факультету економіки та управління ТНЕУ Овсянюк-Бердадіної О. Ф., Крисько Ж. Л. та Демків І. О. з метою пошуку актуальних та інноваційних ідей, які в подальшому можуть стати фундаментом для прикладних бізнес-планів та бізнес-проектів організовано перший етап конкурсу бізнес-ідей «ФЕУ-БІЗНЕС-2016».
 
Суть конкурсу полягає у проведенні відбору найкращих бізнес-ідей у номінаціях: «Місцевий розвиток», «Креативність», «Прибутковість», «Соціальна значущість», «Суспільна значимість», «Інноваційність», які є актуальними на даний час, для подальшого їх представлення на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Крім того, представлені бізнес-ідеї можуть бути готовими стартапами для ведення бізнесу.
 
До участі у конкурсі були запрошені усі бажаючі студенти груп галузі знань «Менеджмент і адміністрування». Обов’язковою умовою участі в відборі стала наявність актуальної бізнес-ідеї.
 
Під час проведення попереднього відбору бізнес-ідей було представлено вісім презентацій. А саме:
– Стецюк Вікторія і Предко Степан (ст. групи МОА-21) – проект «Аеродинамічна труба»;
– Костецька Юлія (ст. групи МОА-32) і Очеретенюк Вікторія (ст. групи МОА-31) – проект «Відкриття студентського хостелу»;
– Собчук Олена і Шатковська Ірина(ст. групи МОА-31) – проект «Правильне і збалансоване харчування з доставкою до дому»;
– Вусата Яна і Кирилюк Інна (ст. групи МОА-21) – проект «Ресторан «У темряві»;
– Федорова Анастасія і Пілат Роман (ст. групи МОА-41) – проект «Flyboard»;
– Потіха Юлія (ст. групи МОА-21) – проект «Кінотеатр «Тернопіль»;
– Кривохижа Юля і Гаврилюк Юлія (ст. групи МОА-21) – проект «Виробництво дерев’яної декоративної мульчі»;
– Манько Марія (ст. групи МОА-21) – проект «Розважально-пізнавальний комплекс «Атлантида».
 
Кожен учасник представляв короткий виклад своєї бізнес-ідеї. Наукові доповіді студентів були креативними, актуальними, змістовними.
 
За результатами обговорення рекомендується таким студентам як Вусата Яна і Кирилюк Інна, Потіха Юлія і Манько Марія представити свої проекти на заключному етапі конкурсу бізнес-ідей між студентами факультету економіки та управління.