» » «Літо -2017» від мережі туристичних агентств «Соната»

«Літо -2017» від мережі туристичних агентств «Соната»

Дата: 25-11-2016, 11:03 | Автор:

Міжнародний тренінг-центр ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина разом з представниками мережі туристичних агентств «Соната» 22 листопада 2016 року провели презентацію «Літо – 2017», у рамках якої студенти отримали інформацію щодо програм студентського міжнародного культурного обміну та стажування. 
   З присутніми спілкувалася Анастасія Кильова – менеджер, координатор студентських програм обміну закордоном, яка детально ознайомила усіх з особливостями участі в програмах: Work and Travel USA, Work and Travel Germany, Internship Trainee USA. Під час зустрічі зазначалося, що основною метою програми Work and Travel є не тільки шанс ознайомитися з сучасним життям американців, відпочити під час літніх канікул, але й можливість підзаробити. Програма Internship Trainee USA дає можливість закріпити на практиці одержані під час навчання знання та отримати досвід роботи в американській компанії за фахом, що сприяє подальшому кар’єрному і професійному росту. Також це унікальний шанс для людей, які вже працюють, удосконалити набуті навички та отримати нові. 
   Присутні на зустрічі студенти ННІМЕВ та ФЕУ отримали змістовні відповіді на запитання щодо умов стажування та працевлаштування в США. Представники мережі агенцій «Соната» поділилися і своїм досвідом щодо особистої участі в цих програмах, та розказали наскільки це вплинуло на їхнє життя.
   На завершення зустрічі Віталій Чоловський – менеджер туристичної агенції «Соната», побажав студентам бути наполегливими і максимально використовувати усі можливості, які трапляються на їхньому студентському шляху.


Фотозвіт: