» » Студенти ФЕУ представили Проект швейно-галантерейної фабрики «FIOLA»

Студенти ФЕУ представили Проект швейно-галантерейної фабрики «FIOLA»

Дата: 25-11-2016, 14:37 | Автор: Ковальчук Юлія УПЕП-42

 Цьогоріч студенти четвертого курсу факультету економіки та управління, в рамках вивчення дисципліни «Управління персоналом» (науковий керівник доцент Ольга Петрівна Дяків) підготували проект власної віртуальної швейно-галантерейної фабрики «FIOLA».
 
Презентацію відвідали декан ФЕУ Островерхов В.М., завідувач кафедри УП і РЕ проф. Качан Є.П., викладачі кафедри УП і РЕ, директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ Кривий З.І., провідний спеціаліст Центру Борисяк О.В. а також студенти групи УПЕП-41.
 
Кожен студент групи виконував завдання та відповідно обіймав управлінську посаду на даній фабриці. Керівником проекту та головою правління ТОВ «FIOLA» став Бахівський Андрій Ігорович. Студенти розробили бренд фабрики, символи, місію, цілі, стратегії, асортимент продукції, організаційну структуру та функціональні стратегії управління персоналом.  Найбільше акцентували увагу на  кадровій роботі з персоналом.
 
Презентація була яскравою, всі працівники фабрики (студенти групи)  були одягнені відповідно до дрес-коду, дотримувалися кольорів корпоративної символіки й наочно продемонстрували асортимент продукції, яку виготовляють. Виступ юнаки та дівчата доповнили відеороликами  з місць виробництва, з офісів, де працює персонал та з спільних поїздок на відпочинок творчої команди ТОВ «FIOLA». Молодь детально аналізувала роботу усіх структурних підрозділів фабрики та представила дані щодо успішного розвитку фабрики.
 
Розробка такого проекту дає можливість стати справжнім учасником виробничого процесу, зрозуміти усі особливості управлінської роботи. Робота у створеній віртуальній організації дає змогу стверджувати, що студенти володіють глибокими теоретичними знаннями з фахових дисциплін та вміють вдало застосувати їх на практиці. Також це хороший поштовх до згуртування студентської групи в справжню команду, яка рішуче йде до однієї мети. Захист проектів – це продовження навчання, репетиція перед дорослим життям, а також можливість для студентів проявити себе та навчитися презентувати свої професійні  вміння  перед аудиторією.