» » Відбувся Кубок кафедри податків та фіскальної політики з футзалу

Відбувся Кубок кафедри податків та фіскальної політики з футзалу

Дата: 28-11-2016, 15:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У неділю, 27 листопада, відбувся перший Кубок кафедри податків та фіскальної політики з футзалу серед професорсько-викладацького колективу кафедри, студентів факультету фінансів, Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ та учнів ЗОШ. Захід присвячений відзначенню 50-річчя Тернопільського національного економічного університету.
                              
Ініціатором проведення змагань став колектив кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ. Метою зустрічі є знайомство учнів шкіл Тернополя з Тернопільським національним економічним університетом, популяризація фізичної культури і спорту, а також  налагодження плідної та конструктивної співпраці з представниками ЗОШ.
 
У змаганнях взяли участь збірна команда кафедри податків та фіскальної політики, студентська збірна факультету фінансів (1 курс), студентська збірна  Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ та учнівські збірні ЗОШ.
 
Призові місця турніру розмістилися таким чином:
1 місце – студентська збірна факультету фінансів (1 курс);
2 місце – учнівська збірна ЗОШ № 3;
3 місце –  команда кафедри податків та фіскальної політики;
4 місце – студентська збірна  Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ.
 
Цікаву та безкомпромісну гру продемонстрували також футбольні команди ЗОШ № 9, ЗОШ № 16, ЗОШ № 24, ЗОШ № 27.
 
Кращим воротарем став Подоляк Роман (студент Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ), а кращим гравцем турніру – Мединський Маркіян (учень ЗОШ № 3). Кращою групою підтримки стала команда ЗОШ №3. 
 
Переможці отримали грамоти, кубки та цінні призи.