» » ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ TOURISM.E-LIBRARY В ННІМЕВ ІМ. Б. Д. ГАВРИЛИШИНА ТНЕУ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ TOURISM.E-LIBRARY В ННІМЕВ ІМ. Б. Д. ГАВРИЛИШИНА ТНЕУ

Дата: 9-12-2016, 15:49 | Автор:

Ми всі живемо в епоху цифрових технологій, де швидкість доступу до інформацій відіграє ключову роль. Світ змінюється катастрофічно швидко - появляються нові технології, нові знання, і кожного року ця швидкість подвоюється. 
  В ході навчання в студентів часто виникають проблеми миттєвого доступу до певної інформації, яка знаходиться в тих чи інших підручниках, друкованих виданнях, статистичних довідниках тощо. 
  Студенти 3-го курсу спеціальності «Туризм» ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина виявили, що на сьогоднішній день немає єдиного ресурсу, який би містив усю навчальну літературу по туризму, потрібну студенту. Саме тому, у ході проекту TOURISM.E-LIBRARY студенти поставили собі за ціль систематизувати найкращу навчальну літературу по туризму та помістити її у вільне користування для максимально широкого кола студентів.
  Академічний наставник групи к.е.н. Продан І. О. відзначила, що саме інтенсифікація процесу навчання надихнула студентів групи Т-31, а саме Чоповського Івана, Лисака Павла та Ролінського Андрія на розробку інноваційного продукту і лягла в основу презентації. Адже розроблена навчальна інтерактивна карта надає митєвий доступ до потрібної інформації незалежно від того чи ви є студентом, абітурієнтом чи викладачем. Достатньо мати лише мобільний пристрій оснащений камерою і потрібною безкоштовною программою для зчитування QR-кодів, що забезпечить завантаження потрібної книги у повному обсязі на смартфон чи планшет.
  Студенти спеціальності «Туризм» кафедри міжнародного бізнесу та туризму ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина готові надалі розвивати проект TOURISM.E-LIBRARY, допомагаючи як студентам, так і викладачам знайти всю необхідну інформацію та підвищувати загальний рівень професіоналізму. 
  Натхненні проектом, повні ідей та позитиву студенти спеціальності «Туризм» рішуче й впевнено приступили до реалізації нових завдань та проектів.
 
Автор: Тарадай Ольга,
староста групи Т-31
Фотозвіт: