» » Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ – учасник Welcome Day в офісі ZoomSupport

Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ – учасник Welcome Day в офісі ZoomSupport

Дата: 9-12-2016, 16:10 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 З метою сприяння працевлаштуванню студентів і випускників Тернопільського національного економічного університету, вивчення тенденцій на молодіжному ринку праці 8 грудня 2016 року провідний спеціаліст Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками університету Олена Володимирівна Борисяк взяла участь у Welcome Day в офісі компанії ZoomSupport у м. Тернопіль.
 
ZoomSupport – це компанія з 1000 молодих талановитих людей, що займається технічною підтримкою користувачів Mac та PC в усьому світі. Кожного дня її команда у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Рівному та Луцьку змінює індустрію технічної підтримки. У ZoomSupport обслуговують клієнтів англійською, іспанською, італійською, португальською, німецькою, французькою та японською мовами.
 
Кожен учасник Welcome Day мав можливість відвідати англомовну презентацію діяльності ZoomSupport, здійснити екскурсію офісом компанії, познайомитися з її командою, зробити селфі, пройти співбесіду з менеджером з персоналу, отримати брендові подарунки від компанії, а також посмакувати піцою.
 
Провідний спеціаліст Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками О. В. Борисяк зустрілася з менеджером з персоналу компанії пані Тетяною, ознайомила із напрямами підготовки фахівців у ТНЕУ, послугами, які надаються для роботодавців у Центрі.  Під час робочої зустрічі було домовлено про співпрацю у напрямі сприяння вторинній зайнятості студентів, які володіють іноземними мовами, проведення презентацій компанії для студентів упродовж навчального року.
 
Шановні студенти, якщо Ви бажаєте долучитися до молодіжної команди ZoomSupport, просимо звертатися стосовно питань працевлаштування в компанії у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, офіс 1106, тел. (0352) 47-58-64, e-mail: cpv@wunu.edu.ua.