» » Зустріч студенів групи ЕМЕ-11 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ з представником нової поліції

Зустріч студенів групи ЕМЕ-11 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ з представником нової поліції

Дата: 12-12-2016, 12:10 | Автор:

Не так давно в Тернополі приступило до роботи 209 нових поліцейських. Молоді, ввічливі, приємні, підтягнуті та позитивні, за їх діями слідкують у новинах, роблять з ними селфі, а ще запрошують на зустрічі. 
  Одна з таких зустрічей студентів групи ЕМЕ-11 (Економіка. Міжнародна економіка) з представниками нової поліції нещодавно відбулася в Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина. За ініціативи доцентів кафедри міжнародної економіки ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина Зварич Ірини Ярославівни та Зварича Романа Євгеновича, за сприяння Департаменту патрульної поліції у м. Тернополі та безпосередньої участі інспектора роти № 4 батальйону УПП у м. Тернополі ДПП, молодшого лейтенанта Кубишина Тараса Ігоровича була проведена настановча лекція на тему «Безпека дорожнього руху, правильне поводження у громадських місцях та патріотизм».
  Зимова пора року є початком студентських канікул, які супроводжуються новорічно-різдвяними святкуваннями, відвідуванням домівок, та поряд із тим на цей період припадає досить велика кількість правопорушень та нещасних випадків. З метою їх запобігання та усунення, в процесі лекції, було розглянуто питання безпеки дорожнього руху з позиції як водія, так і пішохода, типові помилки при цьому, дисциплінарно-кримінальною відповідальністю, що наступає за їх правопорушення. Ознайомлено із правилами поведінки у громадських місцях, а також правами та обов’язками громадян. Окрема частина лекції була приділена питанню патріотизму та його узгодженню з правилами поведінки, нормами права та моралі. Студентів цікавили різні питання, пов’язані із щоденною службою поліції. 
  Головний висновок, з яким погодились всі учасники зустрічі – лише спільні дії, спрямовані на підвищення правової свідомості, у тому числі серед студентської молоді будуть сприяти створенню безпечного середовища у громаді.
Фотозвіт: