» » Англомовний науковий тренінг для студентів спеціальності міжнародна економіка ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ

Англомовний науковий тренінг для студентів спеціальності міжнародна економіка ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ

Дата: 13-01-2017, 11:53 | Автор:

Розпочинаючи своє самостійне життя, обираючи свій шлях, кожен ставить перед собою питання доцільності обрання певної спеціальності. Абітурієнти розглядають переваги та недоліки того чи іншого напряму підготовки, порівнюють навчальні заклади, шукають інформацію про можливу зарплату, але одним із перших факторів обрання майбутньої професії є попит на ринку праці.
  Для обговорення сподівань, планів та бачень, з ініціативи к.е.н., доцента кафедри міжнародної економіки Зварич І. Я., 16 грудня 2016 року був організований англомовний науковий тренінг на тему: «What can I do with my International Economics Major?» Участь у тренінгу прийняли іноземні студенти групи АМЕТ-41 та студенти групи ЕМЕ-11 ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ. До роботи в тренінгу було запрошено к.е.н., доцента кафедри міжнародної економіки Придніпровської державної академії будівництва та архітектури Чалу Вероніку Сергіївну, яка в даний час перебувала в нашому університеті з метою підвищення кваліфікації та обміну досвідом.
  Іноземні студенти висловили своє щире захоплення та впевненість в тому, що міжнародна економіка – це можливість працювати економістами міжнародної сфери, у міжнародних компаніях, банках, на фондових біржах. Свою майбутню професію вони вважають престижною та високооплачуваною. В рамках отриманої професії багато з них планують об'їздити світ, вивчити країни, як з побутової сторони так і в економічному аспекті. Першокурсники спеціальності міжнародна економіка теж поділилися баченням свого майбутнього, вони вже чітко можуть окреслити характерні риси, з якими вони будуть конкурентоздатними на ринку праці, а саме всі хочуть стати лідерами , слідкувати за змінами у світі та завжди бути на крок попереду.
  В ході тренінгу Чала В. С. висловила своє захоплення професорським складом, який забезпечує викладання дисциплін для студентів спеціальності міжнародна економіка та побажала студентам натхнення у вивченні курсів в рамках міжнародної економіки, для досягнення поставлених цілей.
Фотозвіт: