Сумуємо…

Дата: 23-01-2017, 14:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Університетська родина Тернопільського національного економічного університету глибоко сумує і висловлює щирі слова співчуття рідним, друзям і колегам з приводу смерті Михайла Васильовича Майброди – старшого викладача кафедри загальноекономічних та гуманітарних дисциплін Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту ТНЕУ.
                                                      
Майброда Михайло Васильович народився 21 серпня 1957 року в селі Коммунарка Зборівського району Тернопільської області. З 1964 по 1974 рік навчався у Оліївській середній школі.
 
У 1986 році закінчив економічний факультет Київського державного університету ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «Політична економія», з присвоєнням кваліфікації економіста, викладача політичної економії.
 
Після закінчення університету був направлений до Тернопільського фінансово-економічного інституту, де працював старшим викладачем кафедри ЗЕГД.
 
У суботу, 21 січня 2017 року, Михайло Васильович відійшов у Вічність.
 
Його життєвий шлях – зразок толерантності, добропорядності та чесності. Він мав велике серце, сповнене любов’ю, яке дарувало її всім до останнього свого удару. Низько схиляємо голову перед його відходом у вічність. Ми завжди будемо пам’ятати людину, яку поважали за доброзичливість, щирість, професіоналізм.

Вічна йому пам'ять!