» » Запрошуємо на EU Study Days in Ukraine (Єврошколи)

Запрошуємо на EU Study Days in Ukraine (Єврошколи)

Дата: 24-01-2017, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Починаючи з 2013 року EU Study Days in Ukraine (Єврошколи) як освітній проект Представництва Європейського Союзу в Україні, залучив понад 600 студентів останніх курсів та випускників внз з усієї України. Загалом було проведено 16 сесій в різних містах України, що висвітлювали такі питання як історія європейської інтеграції, дослідження цінностей у світі та Європі, освітні можливості, специфіка права ЄС, зона вільної торгівлі, енергетичні аспекти стосунків ЄС-Україна, громадський моніторинг євро інтеграційних реформ, менеджмент державних фінансів, європейський контроль за ним та багато іншого.
 
Це унікальна можливість для студентів поспілкуватися з провізними українськими експертами та фахівцями з ЄС, які прочитають серію лекцій про сучасний Євросоюз і стосунки між ЄС та Україною. Основна мета заходу – дати студентам нові знання про ЄС та згуртувати освічену молодь, зацікавлену в тематиці ЄС.
 
Перша чотириденна сесія Єврошколи відбудеться з 16 по 19 лютого 2017 року у Вінниці. Термін подання заявок – до 27 січня.
 
Деталі у Facebook: EUStudyDays
Подання заявок: bit.ly/eu-study-days
Більше інформації про EU Study Days ви зможете знайти на сайті попередніх сесій: https://eustudydays.com/abou/. В подальшому інформація про Школу з'являтиметься на сайті Представництва ЄС в Україні bit.ly/EU-in-Ukraine