» » Вперше у Тернополі – CELTA-курс у у ТНЕУ

Вперше у Тернополі – CELTA-курс у у ТНЕУ

Дата: 25-01-2017, 10:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За підтримки та сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого, з  ініціативи колективу кафедри іноземних мов та професійної комунікації 23 січня 2017 року вперше у Тернополі, а саме у ТНЕУ, розпочав свою роботу CELTA-курс на підтвердження кваліфікаційного рівня викладачів з подальшим отриманням міжнародних сертифікатів викладачів англійської мови Кембріджського університету.
 
Робота під час курсу передбачає:
– інтенсивний  огляд сучасних методик та технік викладання;
– поєднання теоретичних та практичних занять;
– проведення 8-ми залікових уроків кожним з учасників у фокусних групах різних рівнів мовної компетенції;
– спостереження за колегами під час проведення ними 40 залікових уроків;
– обговорення сильних сторін кожного тренованого викладача та виявлення того, що потребує покращення у персональному стилі викладання;
– здійснення навчання та спостереження сертифікованими, кваліфікованими та досвідченими тренерами, які у свій час пройшли цей шлях;
– дискутування з колегами на професійні теми.
 
Зважаючи на те, що одним із пріоритетів розвитку ТНЕУ є підвищення рівня володіння англійською мовою, учасниками  фокусних груп є студенти та професорсько-викладацький колектив ТНЕУ.
 
Приємно, що участь у CELTA-курсі бере  волонтер Корпусу Миру США в Україні Шон Хікс.
 
Колектив кафедри іноземних мов та професійної комунікації ТНЕУ висловлює подяку Cертифікованим  екзаменаційним центрам Кембриджського  університету UA 801  International Language Centre (м. Київ) та UA 11 Агенції іноземних мов Наталії Дячук «РУНА»® (м. Львів) за надану можливість проходити CELTA-курс у ТНЕУ.