» » Спільне засідання ректорату та приймальної комісії ТНЕУ

Спільне засідання ректорату та приймальної комісії ТНЕУ

Дата: 26-01-2017, 17:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 січня 2017 року відбулося спільне засідання ректорату та приймальної комісії Тернопільського національного економічного університету. Колеги обговорили питання якості надання освітніх послуг, а також основні напрями роботи приймальної комісії ТНЕУ в 2017 році.
 
Відповідальний секретар приймальної комісії Олег Орестович Луцишин розповів про затвердження плану роботи приймальної комісії ТНЕУ на 2017 рік, затвердження графіку прийому громадян членами приймальної комісії ТНЕУ в 2017 році, розподіл ліцензійного обсягу між ДФН і ЗФН на ОС «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» за спеціальностями, які ліцензовані в 2016-2017 рр., затвердження розкладу вступних випробувань до аспірантури, затвердження переліку сертифікатів ЗНО для вступу на ОС «бакалавр» за спеціальностями 193 «Геодезія та землеустрій» та 241 «Готельно-ресторанна справа».
 
Про створення відбіркової комісії з прийому іноземців на навчання у ТНЕУ в 2017 році присутніх поінформувала голова комісії Наталя Євгенівна Стрельбіцька.
 
Стосовно затвердження предметних екзаменаційних комісій для прийому вступних випробувань до аспірантури на ОС «доктор філософії» з філософії, іноземної мови, спеціальності (ліцензованих за PhD) та складу апеляційної комісії для вступників до аспірантури доповів проректор з наукової роботи ТНЕУ Зеновій-Михайло Васильович Задорожний.
 
Також присутні звернули увагу на ефективність роботи Центру допомоги вступнику з реєстрації електронних кабінетів та подачі електронних заяв до вищого навчального закладу. Центр розпочне роботу 1 березня 2017 року.
 
Ректор вищого навчального закладу, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий, підсумовуючи результати зустрічі, висловив сподівання на подальшу ефективну роботу академічної спільноти ТНЕУ.