» » ТНЕУ займає другу позицію у двадцятці кращих!

ТНЕУ займає другу позицію у двадцятці кращих!

Дата: 27-01-2017, 12:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Центром досліджень соціальних комунікацій опубліковано ТОП-20 установ за кількістю бібліометричних портретів учених в проекті «Бібліометрика української науки». Тернопільський національний економічний університет посідає друге місце у цьому рейтингу.
 
Система «Бібліометрика української науки» призначена для надання суспільству цілісного уявлення про стан вітчизняного наукового середовища. Система – це реєстр вчених і наукових колективів України, які представили в мережі Інтернет свої бібліометричеі профілі; аналітична інформація для експертного оцінювання результативності дослідницької діяльності; національна складова проекту Ranking of Scientists (Cybermetrics Lab)
 
Інформаційні ресурси Системи формуються шляхом опрацювання бібліометричних профілів, створених науковцями на платформі Google Scholar і бібліотметричних показників комерційних систем Scopus i Web of Science.
 
Зазвичай бібліометричні показники використовуються в якості джерельної бази для експертного оцінювання результативності вчених. Останнім часом завдяки сервісам Google Scholar з'явилася можливість представлення бібліометричних профілів наукових колективів. Приємно, що серед числа кращих у цьому рейтингу і наукові колективи ТНЕУ – факультет обліку та аудиту, кафедра банківської справи, Вінницький навчально-науковий інститут економіки, кафедра психології та соціальної роботи, кафедра аудиту, ревізії та аналізу.
 
Бажаємо нашим науковця натхнення у роботі, нових успіхів і здобутків.