» » Розпочався бізнес-курс для ветеранів «Підприємництво: започаткування власної справи»

Розпочався бізнес-курс для ветеранів «Підприємництво: започаткування власної справи»

Дата: 31-01-2017, 16:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Бізнес-курс для ветеранів АТО «Підприємництво: започаткування власної справи» стартував 28-29 січня у приміщенні галереї арт-ресторації «Бункермуз».
           
Перший з дев'яти модулів – «Підприєницьке мислення. Персональне лідерство» – провели досвідчені у роботі з цільовою аудиторією тренери проекту «Серце воїна» Олег Гуковський та Тарас Ковалик. Під час тренінгу відбулося знайомство слухачів з підприємцями м. Тернополя, які виконуватимуть роль менторів та підтримуватимуть фаховими експертизою і консультуванням бізнес-проекти ветеранів.

Бажання навчатися на курсі виявили 28 ветеранів, серед яких представники не лише Тернополя та Тернопільської області, але й Києва, Вінниці, Івано-Франківської області.

Організатори курсу – Тернопільська бізнес-школа – зазначають, що завдяки професійності тренерів і відкритості слухачів досягнуто ключових результатів першого тренінгу: залученння менторів та слухачів у освітній процес та прагнення діяти спільно, згуртованість групи, усвідомлення ветеранами своїх внутрішніх потреб та мотивів, виявлення очікувань щодо навчального курсу.


Вже під час наступного модуля слухачі працюватимуть над пошуком власної бізнес-ідеї та отримають навички володіння інструментами побудови бізнес-моделі.