» » Володимир Литвин побував у ТНЕУ

Володимир Литвин побував у ТНЕУ

Дата: 17-02-2017, 10:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шістнадцятого лютого 2017 року до Тернопільського національного економічного університету завітав Народний депутат України Володимир Михайлович Литвин.
 
Гість зустрівся з ректором ТНЕУ, доктором економічних наук, професором Андрієм Ігоровичем Крисоватим, який розповів Володимиру Михайловичу про 50-річну історію вищого навчального закладу, досягнення професорсько-викладацького колективу, ініціативи студентської спільноти, ознайомив з матеріально-технічною базою та напрямами міжнародної співпраці.
 
В. М. Литвин побував у залі електронних ресурсів, залі підписання міжнародних угод та проведення онлайн-конференцій, залі засідань ректорату, архіві Тернопільського національного економічного університету.
 
Поспілкуватися з гостем мала можливість і команда університетського телебачення TNEU-TV. Володимир Михайлович розповів про свої студентські роки, навчання в університеті, дозвілля, юнацькі мрії, а також поділився міркуваннями стосовно розвитку освіти в Україні, методів залучення молоді до наукової роботи й висловив поради стосовно запозичення зарубіжного досвіту в українську освітянську сферу.
 
Приємно, що колектив нашого університету має можливість постійно спілкуватися, обмінюватися ідеями й думками з відомими особистостями, непересічними успішними людьми. Дякуємо В. М. Литвину за ґрунтовний діалог і візит до ТНЕУ.