» » Магістри ФАЕМ презентували свої дослідження

Магістри ФАЕМ презентували свої дослідження

Дата: 17-02-2017, 15:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті аграрної економіки і менеджменту Тернопільського національного економічного університету упродовж  5-11 лютого 2017 року відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання ОС «Магістр» спеціальності 8.18010024 «Прикладна економіка».
 
Магістри презентували свої наукові роботи стосовно актуальних проблем прикладної економіки та вдало їх представляли під час виступу.
 
Студенти під час захисту робіт продемонстрували високий рівень знань і набуті вміння критично оцінювати проблеми прикладної економіки з різних теоретичних точок зору. Здобуті навики дозволять молоді адаптуватися до  сучасних викликів; забезпечать комплексне вирішення прикладних проблем мікроекономіки, володіти сучасною методологією обґрунтування управлінських рішень і вибору стратегії діяльності суб’єктів господарювання.
 
Слід зазначити, що студенти виконали свої наукові дослідження на високому якісному рівні. Про це свідчать схвальні рецензії практиків та науковців, довідки про практичне впровадження результатів дослідження.
 
Результати роботи ДЕК показали, що професорсько-викладацький колектив кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу готує висококваліфікованих спеціалістів з прикладної економіки.
 
Голова, члени ДЕК і увесь колектив кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу вітають випускників і дякують за продуктивну працю, наполегливість і натхнення у навчанні.
 
Вітаємо магістрів з успішним захистом та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!