» » Вітання студентів ННІМЕВ ім Б.Д. Гаврилишина з Університету прикладних наук INHOLLAND

Вітання студентів ННІМЕВ ім Б.Д. Гаврилишина з Університету прикладних наук INHOLLAND

Дата: 17-02-2017, 15:02 | Автор:

Тернопільський національний економічний університет традиційно залишається лідером із реалізації міжнародних програм академічної мобільності серед ВНЗ України. Нещодавно в  рамках академічної мобільності між університетами з країн-членів та країн-партнерів Програми Еразмус + студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ розпочали своє навчання в Університеті прикладних наук INHOLLAND Королівства Нідерланди. Звісно, усі студенти попередньо пройшли на засадах прозорості та відкритості конкурсний відбір у ТНЕУ,  в результаті якого кращі з них отримали шанс навчатися в цьому семестрі в Нідерландах.
  Слова великої вдячності надсилають студенти адміністрації університету, усім викладачам, дякують за знання, які відкрили для них можливість побувати в іншому середовищі, в іншій країні, в іншому суспільстві та провести семестр у Inholland University of Applied Sciences. Місто Алкмар, привітно зустріло усіх незабутньою середньовічною архітектурою, чудовими каналами, вузькими вуличками, гостроверхими будівлями та готичними соборами, неможливо не закохатися в нього.
  Програма, за якою проходить навчання, називається "Marketing in Digital Age”. Підхід до навчання досить серйозний, університет має більш практичну орієнтацію й готує студентів для професійної роботи в конкретних областях. Сам навчальний процес надзвичайно цікавий і розрахований на іноземних студентів. Мова викладання – англійська.Здається в цій країні усі володіють англійською, саме це і знімає усі бар’єри, які ставить перед українськими студентами чуже місто.
  Студенти ННІМЕВ розуміють, що цього семестру вони отримають незабутній досвід, будуть мати можливість переоцінити себе, свій характер, розширити кругозір, отримати нові знання та зустріти багато цікавих людей. Здобутими знаннями та навиками студенти обов’язково поділяться із своїми одногрупниками та усіма зацікавленими спудеями нашого університету.
  Автори: Тетяна Парацій, Софія Батрин, Катерина Задорайко, Оксана Ковбаса, Юлія Павлюк та Олександр Робейко