» » Вітаємо Дзядикевича Юрія Володимировича!

Вітаємо Дзядикевича Юрія Володимировича!

Дата: 20-02-2017, 11:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиро вітаємо Дзядикевича Юрія Володимировича з одержанням Диплома  Лауреата обласної премії ім. Івана Пулюя. За свою винахідницьку діяльність Юрій Володимирович розробив і отримав 70 патентів, серед яких 24 закордонних патенти на винаходи і корисні моделі.
                                           
У 2016 році одержав 13 патентів України. Розроблені та запатентовані технічні рішення винахідника спрямовані на використання відновлюваних джерел енергії, економне використання енергоресурсів, охорону навколишнього середовища тощо.
 
Ефект від впровадження орієнтовно становить 1,6 млн.грн
 
У 2014 році Дзядикевичу Ю. В. присвоєно почесне звання «Кращий винахідник Тернопільської області».
 
Науково-технічні розробки відрізняються різноманітним творчим підходом: запатентовано композиційні та полімерні матеріали для захисту металевих конструкцій від високотемпературної корозії та спрацювання, 16 розробок спрямованих на охорону навколишнього середовища, економію природних ресурсів, використання альтернативних джерел енергії та способи вирощування екологічно чистої продукції. Заслуговує уваги розробка конструкцій пірамідальних теплиць, способу зменшення викидів в атмосферу при виробництві органічних добрив, способу очищення ґрунту від радіонуклідів, важких металів і пестицидів, способу утилізації відходів тваринництва тощо.
 
За 2 місяці 2017 року отримав 3 патенти на корисні моделі.
 
Бажаємо професору Дзядикевичу Юрію Володимировичу і надалі творчо працювати та передавати свій досвід і знання молоді!