» » Науковці ФКІТ презентували результати досліджень на Міжнародній конференції CADSM’2017

Науковці ФКІТ презентували результати досліджень на Міжнародній конференції CADSM’2017

Дата: 3-03-2017, 17:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 21-25 лютого 2017 року в с. Поляна Закарпатської області відбулася XIV Міжнародна конференція «The Experiance of Designing and Application of CAD Systems in Microelectronics (CADSM)», учасники якої обговорювали проблеми оптимізації технологічних процесів виробництва, розробки моделей та методів проектування мікроелектронних пристроїв і технічних систем.
                           
Співорганізаторами заходу виступили – Національний університет «Львівська політехніка» та Представництво IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) у Західній Україні.
 
Матеріали наукових доповідей конференції індексуються наукометричною базою Scopus.
 
Участь у заході взяли представники професорсько-викладацького колективу кафедр комп’ютерних наук, комп’ютерної інженерії та спеціалізованих комп’ютерних систем факультету комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету.
 
Науковці нашого університету представили 14 доповідей під час секційних засідань, а також одну доповідь рекомендовано оргкомітетом для пленарної сесії. Зазначимо, що це було єдине представництво українських вишів серед виступів на пленарному засіданні.
 
Презентовані доповіді характеризують результати досліджень, виконаних у рамках держбюджетних та господарських науково-дослідних проектів кафедр факультету.