» » Відбудеться п’ятий Молодіжний євроатлантичний безпековий форум

Відбудеться п’ятий Молодіжний євроатлантичний безпековий форум

Дата: 9-03-2017, 10:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Повідомляємо, що за сприяння Міністерства молоді та спорту України та Посольства Литовської Республіки в Україні планується організація п’ятого Молодіжного євроатлантичного безпекового форуму, який відбудеться 26-28 квітня 2017 року у місті Івано-Франківську в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.
                                                         
Робота учасників форуму буде спрямована на розгляд питань євроатлантичної безпеки і  включатиме такі заходи як інтерактивні дискусії щодо змін середовища глобальної безпеки, нових викликів у сучасному світі, теперішньої ролі НАТО, безпекової політики України та відносин НАТО–Україна; стимуляційні зустрічі у Північноатлантичній раді та Комісії НАТО, в яких студенти – учасники форуму – стануть реальними учасниками прийняття рішень.
 
Запрошуємо студентів до участі у форумі! Витрати щодо участі (проживання, харчування, проїзд) покриваються за рахунок організаторів заходу. Робоча мова – англійська.
 
Заявку на участь у форумі необхідно подати до 5 квітня 2017 року включно. Детальна інформація про умови проведення заходу і форма заявки щодо участі розміщена на сайті: http://ua.mfa.lt/ua/ua.