» » Відкрита лекція на факультеті банківського бізнесу

Відкрита лекція на факультеті банківського бізнесу

Дата: 10-03-2017, 10:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У вівторок, 7 березня 2017 року, у залі засідань факультету банківського бізнесу на запрошення ректора ТНЕУ проф. А. І. Крисоватого відбулася відкрита лекція для студентів факультету на тему: «Інвестиційний банкінг та перспективи його розвитку», яку прочитав  науковець і практик з багаторічним досвідом роботи на Уолл Стріт Ксінг Чін Брайен (Xing Chen (Brian).
                             
Розпочав захід декан факультету банківського бізнесу, к.е.н., доцент Богдан Петрович Адамик, який представив пана Ксінг Чін Брайєна як науковця, який працює в канадській компанії Xferl Research та займається вивченням ринку нерухомості України та інвестиційної привабливості України. Крім студентів факультету банківського бізнесу лекцію відвідали викладачі кафедри банківського менеджменту та обліку, банківської справи та економічної теорії.
 
Лекція Ксінга Чіна Брайєна проводилась англійською мовою, відзначалася актуальністю тематики, оригінальністю викладу й цікавою подачею. Пан Ксінг Чін сконцентрувався на організації інвестиційного банкінгу, особливостях здійснення різних операцій з цінним паперами та деривативами. Зацікавив лектор аудиторію історією відомих осіб з Уолл Стріт, зокрема Джона Бріггса, Майкла Блумберга, Уоррена Баффета, Берні Медоффа, пояснив розроблені ними інвестиційні та фінансові стратегії тощо.
 
Викладачі та студенти факультету банківського бізнесу висловлюють подяку пану Ксінг Чін Брайєну за змістовну та цікаву лекцію!
 
Під час зустрічі з науковцем досягнуто домовленість про проведення у квітні факультативного тренінгу з Інвестиційного банкінгу для студентів факультету банківського бізнесу (англійською мовою), який проведе містер Ксінг Чін. Після його успішного закінчення студенти ФББ отримають відповідні сертифікати.